Solutii software | Aplicatii online

Aplicatiile online pot fi accesate de la orice statie de lucru (PC, laptop, gadget mobil) care beneficiaza de acces la internet, prin intermediul unui browser web. Acestea pot fi folosite de catre un numar nelimitat de utilizatori, iar marele avantaj este eliminarea necesitatii de a instala si configura aplicatii pe propriul calculator.

Cu ajutorul aplicatiilor online se pot procesa, centraliza si gestiona orice fel de informatii in vederea automatizarii a diverse proceduri in companie, obtinerii unei mai bune organizari si a optimizarii in ceea ce priveste productivitatea muncii.

Catalog scolar online

Catalog scolar online

Conceptul de catalog scolar online este unul relativ nou. Acest tip de aplicatie web a fost implementata pentru a veni in sprijinul parintilor, deseori mult prea ocupati cu serviciul pentru a se implica in imbunatatirea situatiei scolare a copiilor.

Pe langa numeroasele aspecte pozitive si avantaje de care pot beneficia parintii, catalogul online reprezinta un instrument foarte puternic ce ajuta si usureaza mult activitatea personalului didactic din unitatile de invatamant ce opteaza pentru utilizarea acestei aplicatii.

Farmaciile Myosotis

Farmaciile Myosotis

Farmaciile Myosotis au apelat la serviciile noastre pentru conceperea atat a website-ului companiei cat si a unei aplicatii online de gestiune interna. Astfel, pacientii au acces la informatii cu privire la disponibilitatea produselor in cadrul retelei de farmacii, iar organizarea programului de lucru, generarea pontajului, gestionarea concediilor sau transmiterea informarilor catre punctele de lucru se face cu foarte mare usurinta.

Prin intermediul platformei online centralizarea datelor se face in mod automat, iar persoanele din conducere pot vizualiza diverse rapoarte si situatii din interiorul firmei cu un singur click de mouse.