Comert si distributie IT

Myosoft comercializeaza produse IT in configuratii personalizate si va ofera asistenta si consultanta tehnica de specialitate pentru o configurare optima a echipamentului pe care urmeaza sa il achizitionati. Departamentul IT este cel care asigura intreg procesul, de la consultanta clientului pentru alegerea celor mai bune componente si echipamente IT, realizarea si asamblarea comenzii, pana la instalarea echipamentului nou achizitionat in locatia clientului. Toate sistemele sunt proiectate si realizate pentru a se potrivi perfect necesitatilor si cerintelor specifice fiecarui client.

Configuram si comercializam calculatoare si periferice perfect adaptate cerintelor dvs. Pornind de la sisteme de baza pentru activitati de tip office si pana la servere dedicate complexe, intregul sistem informatic este conceput si proiectat in birourile Myosoft. In functie de necesitatile clientului, completam infrastructura IT&C cu periferice si consumabile optime functional si financiar. Pe langa acestea, va furnizam si produse software corespunzatoare sistemul informatic configurat.

Consultanta si suport IT

Compania Myosoft ofera servicii de asistenta tehnica adresate firmelor mici si mijlocii pentru care nu se justifica cheltuielile unui departament IT propriu. De asemenea pachetele se adreseaza si companiilor mari care doresc externalizarea service-ului retelei de calculatoare unei echipe experimentate in domeniul IT.

Myosoft este in permanenta alaturi de clientii sai prin sistemul de consulanta si suport IT - remote si telefonic, oferindu-le astfel cu operativitate solutia optima la problemele tehnice aparute in functionarea calculatoarelor, a perifericelor, a retelei, a serverelor, a serviciului de furnizare internet, a aplicatiilor etc.